Met dank aan Stephan Timmers, strip tekenaar educatieve strips, o.a. aadrijkskunde

Aangestoken door mijn man om tekeningen te laten plaatsen in een strip op een stripbeurs heb ik een leuke strip gevonden op de beurs in Gouda. Stephan Timmers maakt strips voor het onderwijs en ook voor aardrijkskunde!

Stephan maakt bv reisgidsen in de vorm van een strip. Mountain Mike, de hoofd figuur gaat bijvoorbeeld naar Frankijk. In dit stripboek heb ik een zogehete dedi laten plaatsen. Mijn man riep he dat is een mooi logo, waarop Stephan zei ja hoor dat mag je gratis gebruiken. Dus vandaar de twee plaatjes, de Aardbol met jongen Mountain Mike en de aarde zijn van Stephan Timmers zijn hand.  LogoStefanTAarde13zwpng41-150x150LogoStefanTAardeAardeZW2-150x150

Bekijk zijn aanbod op de volgende website: http://www.totalshot.nl/

en stripboek aanbod op http://www.mountainmike.info/webshop/producten/stripboeken/

 

Stephan Timmers ontzettend bedankt voor je tekeningen en dat ik die als logo mag gebruiken voor mijn website en opdrachten voor scholen.

Social tagging: > >

Laat een reactie achter